Háttér kör

Csomagolási
megoldások
egyenesen
a gyártótól

EGYEDI igényeire szabva.

Csomagolási megoldások

Pályázat

Európai Uniós forrás segítségével a telephely fejlesztésére került sor, a NYDOP-1.3. 1/DE-13-2013-0069 pályázat keretén belül. Az Új Széchenyi Terv Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért című pályázati kiírására benyújtott „Üzemcsarnok építése a Kompackt Kft-nél” című projekt 41,05 millió Forint, támogatásban részesült.

Támogatási intenzitás: 49,99%

Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretén belül a Nemzetgazdasági Minisztérium által kiadott „Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” c. felhívásra benyújtott „Új technológia beszerzése a kapacitásbővítés érdekében a Kompackt Kft-nél” című GINOP-1.2.1-14-2014-00410 jelű pályázatot 11,55 millió Ft támogatásra érdemesnek ítélte.

Támogatás intenzitása: 45%

Vállalkozást 2009-ben alapítottuk, az elmúlt 4 év folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően nagyléptékű fejlődésen ment keresztül, mára már egyre szélesebb körben jegyeznek bennünk megbízható beszállítói partnerként. A Kft. termékei elsősorban papíripari termékek – csomagolóipari termékek, egyedileg, megrendelésre gyártott, kimetszett hullámtermékek, tető-fenék lapolt dobozok, elválasztó lapok, élvédők, sarokvédők. Ezen kívül csomagolóipari kiegészítők kereskedésével is foglalkozunk, mint PE és sztreccsfólia, ragasztószalag és habfólia értékesítés is megtalálható a szolgáltatások között. A projekt keretén belül került sor a saját tulajdonú vépi telephelyen gyártócsarnok felépítésre, telepen belüli alapinfrastruktúra fejlesztésére, valamint napelemes rendszer telepítésére. A beruházás hozzájárult a cég üzemméretének növeléséhez, versenypozíciójának javításához, valamint stabilitásának őrzéséhez.ginop